Green Gift fotolabels

De sierheesters met het Green Gift label zijn mooie, volle heesters van die kwaliteit, dat deze aantrekkelijk zijn voor de consument. Indien van toepassing zijn de planten goed geknopt of hebben bloem, zodat deze een optimale visuele aantrekkelijkheid bezitten.

De oorsprongsgedachte van Green Gift ligt in moeder natuur. Moeder natuur biedt een enorme diversiteit aan heesters, waaruit Floribras 4 groepen heeft geselecteerd. Deze selectie kenmerkt zich door een rijke, schitterende bloei en/of opvallende groei. De pracht van de geselecteerde planten zijn een rechtstreekse Gift van moeder natuur. De met zorg en liefde geteelde sierheesters zijn een Groene en kleurige verrijking van ieders omgeving, Gegeven door de natuur. Het is een GREEN GIFT.

Ten behoeve van de tuincentra en retail heeft Floribras strakke foto etiketten ontwikkeld. De 4 groepen sierheesters zijn beschikbaar met de volgende voordelen:

Mixkarren
Mogelijkheid tot het maken van mixkarren met een mix van de diverse groepen, de heester-mixkar kunt u dus laden op één adres!

Diep assortiment
De planten zijn beschikbaar in veel soorten en kleuren zodat de klant ruime keuze geboden kant worden. Tevens ideaal voor het maken van mixkarren.

Diverse maten
Planten zijn leverbaar in zowel kleine als grote maat. Zowel retail formaat als grote solitairen.

Productie van grote volumes
Planten zijn beschikbaar in grote volumes. Naast daghandel zijn de voorraden ook geschikt voor actiematige verkopen. Voordeel is dat na de actie met uniforme kwaliteit nageleverd kan worden.

Snelle service
Floribras is in staat snel te leveren. Ochtend en avond bestelling zijn snel te realiseren. Voor 14.00 uur besteld is volgende morgen in huis, of voor 9.00 uur besteld is dezelfde dag s’middags in huis.

Grote labels
Dankzij de grote Green Gift labels hebben de planten een duidelijk en opvallend beeld, en een strakke presentatie op karren op tafels. Labels zijn beschikbaar in diverse maten, zodat een juiste verhouding behouden blijft tussen plant en label.

Bannieren
Naast de strakke presentatie kan Floribras op aanvraag oogvangende Green Gift bannieren verzorgen.

Diverse leverbare perioden
Floribras heeft een sortiment dat in verschillende maanden van het jaar verkocht kan worden. De hoogste sierwaarde is in het voorjaar als de planten bloeien, maar ook in najaar zijn de planten al visueel aantrekkelijk, omdat deze veelal groenblijvend zijn en de knoppen dan al zichtbaar zijn.

Mogelijke gebruiken
Green Gift planten zijn geschikt om uit te planten, maar ook zeker als potplant. Planten kunnen solitair maar ook in groepen verwerkt worden.

Goede kwaliteit tegen de juiste prijs!
Kortom, Green Gift sierheesters zijn de juiste planten om de leefomgeving met zichtbare pracht te verrijken!